Εταιρία - Ιστορικό

Εταιρία - Ιστορικό

Η εταιρεία ManiMarkt ιδρύθηκε με σκοπό μέσω του φυσικού αλλά και του ηλεκτρονικού της καταστήματος να προσφέρει ποιοτικά και πρωτότυπα προϊόντα στους πελάτες της (καταναλωτικό κοινό).


Σε μία εποχή, που στο όνομα της χαμηλής τιμής (στο όνομα του κόστους), χάνεται διαρκώς η ποιότητα, πιστεύουμε ότι πρέπει να διασφαλίσουμε ότι αυτό που προσφέρουμε,εκτός από όμορφο, είναι ποιοτικό και αντικατοπτρίζει, χωρίς να εκμεταλλεύεται, αυτό που συχνά αναφέρεται ως σχέση Ποιότητας – Τιμής (Value for Money).


Επίσης πιστεύουμε ότι κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και αξίζει το καλύτερο. Γι’ αυτό το σκοπό, μέσα από το ManiMarkt, μπορεί κανείς να βρει ξεχωριστά προϊόντα, τα οποία δεν έχουν περάσει ακόμα στην έννοια του συνηθισμένου και έτσι ο κάτοχός τους να κάνει τη διαφορά. 


Δημιουργικότητα,  πρωτοτυπία, διαφορετικότητα ,έμπνευση είναι κάποιες από τις έννοιες που μας και θα σας χαρακτηρίζουν.


Σας ευχόμαστε καλή ξενάγηση στο site μας και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί  μας σε περίπτωση που θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε, να μοιραστείτε οτιδήποτε μαζί μας ,και γιατί όχι να ζητήσετε κάτι που επιθυμείτε και να εξετάσουμε αν μπορούμε να σας το προμηθεύσουμε.   


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΕΛΛΑΔΑ

ΤΗΛ. 698 9965858